Shërbimet e Assecomm

Assecomm mbështet partnerët e ecommerce me:

  • analiza të sektorit në Shqipëri
  • marrëveshje me partnerë të fushës
  • kurse formimi dhe përditësimi
  • përditësime për financime për ecommerce

dhe shumë shërbime të tjera. Programo një takim me ekspertët tanë.

Lajmi i fundit

Back to top