Shoqata jonë e tregtisë elektronike shqiptare do të jetë e pranishme me një stendë në datat 16 dhe 17 shkurt në Bari me rastin e edicionit të katërt të Web-ecom, eventi më i madh i tregtisë elektronike në Italinë e Jugut.

Ngjarja, e organizuar nga agjencia jonë e lidhur me tregtinë elektronike Aproweb, do të bashkojë lojtarët kryesorë në tregtinë elektronike në një ngjarje unike të llojit të tij.

Kompani të shumta të rëndësishme ishin të pranishme si sponsorë ashtu edhe me delegatët e tyre, të ftuar për të mbajtur seminare përditësuese mbi çështjet aktuale si tregjet, mediat sociale, shitjet online jashtë vendit, platformat si dhe histori suksesi.

Web-ecom do të moderohet nga Presidenti ynë, prof. Daniel Rutigliano.

Për të interesuarit për të marrë pjesë, ju lutemi të dërgoni një email në [email protected]