Shoqata jonë do të jetë partner i WMF që do të zhvillohet javën që vjen ne datat 13 e 15 qershor në Panairin e Bologna (Italia).

WMF – WE MAKE A FUTURE – është aktiviteti kryesor Italian për novacionin dhe teknologjinë, në të cilin do të marrin pjesë kompani dhe ekspertë.

Të gjithë anëtarët e ASSECOMM janë të ftuar të marrin pjesë gratis, një mundësi kjo për t’u takuar me realitete të interesuara per tool dhe shërbimet e-commerce që ofrojnë.

Nëse jeni të intersuar, jeni të lutur të kontaktoni në [email protected], duke përmendur anëtaresimin në Assecomm dhe duke plotësuar të dhënat si më poshtë:

  • Emër
  • Mbiemër
  • Gjuha e folur (italisht ose anglisht)
  • Numër telefoni
  • Emri/ website I kompanisë

Do të kontaktoheni nga team I dedikuar që do t’ju jape të gjitha informacionet dhe do të vlerësojë interesin për pjesëmarrjen dhe aktivitetin e business matching.

Afati I fundit për të prezantuar kërkesën eshte e marta 11 qershor 2024.