Nga data 17 deri më 18 nëntor, presidenti Daniele Rutigliano zhvilloi 8 orë trajnim me temën e tregtisë elektronike në selinë e Dhoma e Tregtise & Industrise Tirane (CCIT). Pesëmbëdhjetë kompanitë pjesëmarrëse mësuan konceptet kryesore në ueb, shitjet dhe eksportet në internet: si të optimizojnë tregtinë e tyre elektronike, si të menaxhojnë dhe mbledhin të dhëna duke përdorur softuerin CRM (Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin), si të përmirësohet shfletimi në ueb (UX) dhe shumë aspekte të tjera.

Kursi u organizua me mbështetjen e çmuar të kompanisë italiane Baldando të drejtuar nga sekretarja jonë Fabiola Ismaili.